Mr & Mrs Renggos

Daisypath Anniversary tickers

Our First Khalifah

Lilypie Maternity tickers

Thursday, May 2, 2013

canggih la sangat.

Sob sob sedey...all my precious ounye pic dlm henpon canggih la sanfat ni hilang...sevab ape? Sb aku kn bua factory reset sb si Renggos gatai download apps ape ntah yg trus menjamah kecanggihan smart phone aku ni....

Yang paling bagus, aku xde spare sd card pon sb rs senang hati dah dgn memory phone yg ada 16gb ni hekhek..so skang aku demotivate utk amikamik pic baby Adlyn tercomel dlm dunia aku ni....

So secanggih mana pon gajet korunk sila la buat backup..in my case aju dh sign in drop box...hopefully moment2 indah with my love n precious x hilang lagi...tgh kumpul2 info nk buat canvas pic of my baby..yeays..n pic yg byk2 tu aku nak p cuci letak dlm album.

Oh aku sedey

No comments:

Post a Comment

Followers